Måste bara få visa…

Jag fick den här av min väninna Milo för ett par tre veckor sedan. Det är hon som har de riktiga växthusen, de stoooora växthusen!

Då höll stjälk ett på att börja blomma. Vackra färger men inte särskilt stora blommor. Nästan lite krusiga. Annorlunda och väldigt fina, tyckte jag.

Så blommade den över och stjälk två tog över. Den är på sista blomman nu, och kan anas lite där nere, närmre löken. Stjälk ett är bortklippt.

Nu har stjälk tre kommit i farten ordentligt! Vuxit sig stor och lång och kraftig. Tre utslagna, ytterligare några kommer…

Och gissa vad jag fick syn på i morse! En fjärde stjälk har börjat krypa uppåt!

Ska bli spännande se vad det blir av detta. Jag har aldrig haft Amaryllis förr, förrän jag fick en vit av Milo i julas. Den blev så tung upptill, och lutande, att den en tidig morgon for i golvet. Lyckligtvis var den då igång med sin tredje och sista stängel.

För övrigt så SITTER jag i soffan nu. Ett steg i rätt riktning. Har ställt upp datorskärmen framför mig på soffbordet så jag kan sitta bekvämt och jobba. Håller på rensa bort och lägga undan på extern hårddisk av föreningen saker som inte ska vara med i 2022s mappar. Ska försöka slänga så mycket som möjligt ändå.

Började få ont i ryggen igen av det där halvliggandet! Tydligen så långt gånget på friskhetsvägen, att kroppen släpper fram det gamla vanliga onda igen.

Men ischiasen kunde den inte lura bort! Bara dämpa den lite. Jaja… vänta bara…

Jag återkommer!!!

2 reaktioner till “Måste bara få visa…”

    1. Ja blommorna är onekligen mycket vackra. Synd bara att jag inte hade en kruka i lagom storlek över. Bara ett par som var för små.
      Tack! Det ska nog bli bra den här gången också!

      Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.