Thank Godess…

… there are editing apps for photos! I could never have done this with my bare hands…fullsizeoutput_2556

Advertisements

3 thoughts on “Thank Godess…

 1. Ninna- jag verkar ha raderat min blogg…..försöker hitta vad jag gjort fel…men bara så du vet…( är verkligen förtvivlad..även om det inte är slutet på livet så är det jäkligt trist…)
  kram

  Like

  1. Ååååå! I går kväll när jag scrollade igenom readern såg jag ett “skrik” från dig att nåt hänt. Ingen bild, bara lite skrivet att nåt var konstigt. Man kunde like.a men inte kommentera.

   Men hur kan du ha raderat den! Helt enkelt är det inte det! Det innebär ett par steg där det bl.a kommer frågan: är du säker du vill göra det här, och man får också frågan om varför. Så drt går liksom inte att missa! Såvida inte wp har ändrat på det också. Men har du råkat logga ut kanske??? Vilket motsäges av att jag ser att det är du som skrivet den här kommentaren OCH att om din blogg hade raderats så hade det nog inte stått “inte fan gör det det” och med lilla bilden. Den har nog bara gömt sig på nåt vis…
   Å andra sidan tycker jag att wp har blivit sämre igen med den senaste uppdateringen. Åtminstone när man kollar på iPaden.

   Vet inte riktigt hur jag ska kunna hjälpa dig! Kan du mejla mig och försöka förklara så gott du kan vad du har gjort? Törs du ge mig dina inloggningsuppgifter.
   Skulle du inte hit till stan, förresten? 😉
   Kraaaaaaam!

   Like

  2. Nu kom ett inlägg från dig där du frågar om du syns, och att det verkar som att du har två bloggnamn. Hur kan man få två bloggnamn?
   Har du bytt tema? För det är inte den gröna längre, utan det med en kamera som headerbild.
   Ninna igen

   Like

Comments are closed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close