I was fully occupied yesterday and had no extra time neither for this nor that.
But! I made myself a cake…. with a lot of chocolate off course… and filled with sunflower seeds and cranberries. And I never forget butter when I bake…

chocolate-cake

Advertisements

17 thoughts on “Chocolate – a must

     1. Nej, inte cortison- det vägrar jag. Men man är ju som ett levande apotek- försökskanin helt enkelt. Slutade i alla fall med cellgifterna- ångrar att jag ens gick med på det.
      Ninna ha en fin söndag- har du varit hos Lennart! ( jag träffade min bästis som är prsät i fredags så jag kände att det räckte med helighet för min del för ett tag framöver!

      Like

     2. Jag läste helt nyligen nya rön, att de som vägrar cellgifter har mycket bättre prognos. Gifterna förgiftar ju! Och inte bara de celler de ska förgifta!
      Istället ska man sträva efter att alkalisera kroppen. Eller med andra ord – se till att få bort översyrligheten.
      Alltså med mycket mycket grönsaker! Kalium!!! Gurka innehåller mycket kalium t.ex. Och – tyvärr – minska så mycket som bara är möjligt på animaliska produkter och sädesslag. Kött, ost, bröd.

      Like

     3. Nej, jag är sällan i kyrkan på söndagarna. Blir lite för mycket religion. Är ju där ändå ett par gånger i veckan eftersom jag gör affischerna och andra trycksaker, och är med i några grupper. Bl.a. en skrivargrupp – där pastorn är med! hehe… helt ok…

      Liked by 1 person

     4. Intressant läsning. Det värsta med sjukvården och läkemedel är att det finns pros and cons med allt. Försöker vara väldigt noga och undersöker det mesta innan jag provar. Ibland måste man förlita sig på läkarna…trots att man itne har ett dugg lust.
      Jaaja, det är mycket med allt!
      ha en fin tisdag. Här regnar det….
      kram

      Like

Comments are now closed.