Weekly Photo Challenge: Harmony

Advertisements

12 thoughts on “View from a train

  1. Håller med. Nu ska det bli vår. Helst.
   Det gick tydligen nån sorts snöstorm över delar av södra halvan av landet i går. Och så samlat i högar och strängar där man kört med snöröjen. Och lite har jag väl förstärkt snökänslan. Hehe… Där jag bor hade vi bara fått några cm. Blaskigt slaskigt. Och när man närmade sig hufvudstaden så blev det ju i stort sett barmark. Som det kan bli!

   Like

    1. Vilken optimist du är! 🙂 Jag var uppe i Sthlm några dagar nu i veckan som gått, vackert – men inte direkt varmt. Sen fick jag svinont i halsen och åkte hem tidigare än som var planerat.

     Liked by 1 person

     1. Man försöker ju! Men jag ska i alla fall ut nu och se om jag hittar något ställe som har billiga liljor- man kan ju i alla fall köpa hem- så har man om det blir fint i veckan! ( har ju cykeln att balansera blommorna på! Tack och lov! )

      Like

     2. Ja visst gör man! Och längtar! Här i söder är det också kallt och ruggigt, och minusgrader på nätterna. Så vad det än blir för blomster till uteplatsen, får det nog vänta ett litet tag till.

      Like

     3. Hmmm…. KROKUS! Utanför min veranda, nere på marken, har jag också en liten jordplätt. Inte lätt odla nåt där, för mycket träd på den sidan som skuggar under sommaren. Men efterhand som jag ser vad som finns eller inte finns där, så kan man fundera ut vad jag vill ha. Just nu ser det mest ut som nån sorts risiga halvliggande barrväxter.

      Like

Comments are now closed.