Picture-esque

Plastic fantastic

No. I’m just kidding. The chairs are made of wood all right. And for now they are stored in one of the connecting rooms – apropos the new floor.
But why on earth isn’t that work going on faster? Mostly it seems that there are no carpenters working! Tuesday I saw two of them – at 9 AM having coffee and sandwiches. But E from church, was building the fundament to the larger podium steps.
So I went downstairs to the cafeteria and continued to create the new program folder…IMG_5501cOh gosh! I came to think of Dr Who. Season one, the first episode from 2005 where he meets Rose Tyler for the first time. Christoffer Eccleston plays Dr Who. I liked him!
Why I came to think of that?
That horrific plastic….
Go see for yourselves… 😉

And by the way – I DO KNOW why it apparently looks like it’s taking way too long time to lay the floor. I’m not stupid. And from day to day there are more of the new one.

WEEKLY PHOTO CHALLENGE: BENEATH YOUR FEET
Advertisements

26 thoughts on “Plastic fantastic”

  1. Nej så kan man inte säga, jo ibland men inte alltid. Dels fick jag en inblick i hur de måste pussla ihop sina arbetsuppgifter, dels grå E nu som har varit i branschen i flera decennier. Som företagare och som konsult.
   Tex ogillar han skarpt jobbare som avbryter jobbet för att prata i telefon, men han talar också om hur man ibland måste åka mellan olika jobbställen för att utnyttja arbetstiden maximalt. Just det var det tydligt ex på när det gällde mitt badrum. Medan nåt torkade åkte vederbörande till nåt annat ställe för några timmar eller nån dag.
   Sen finns det alltid lata rötägg, tyvärr. Men jag tror inte de får behålla jobbet i längden. Ansvarig byggare har kunder att förhålla sig emot och kostnader.
   Här i kyrksalen tycks det vara två. Sen kan jag tycka det verkar gå sakta men jag har ju aldrig lagt golv. Och salen är ganska stor med trappor och vrår och vinklar.

   Like

  1. Jo nog väntar de alltid! Rummet där de hör hemma är ganska stort så det tar sin tid att lägga nytt golv, många trappavsatser, spika fast massor med lister… och jag vet inte om de ska måla mer än de där sidoalkoverna. Men man ser redan att det kommer att bli jättefinf!

   Liked by 1 person

    1. Visst gör man!!!!
     Idag cyklade jag ner mot stranden, men det var så mulet att jag cyklade hem igen. Blev bara en runda. På vägen tog jag några bilder på en väldigt mörk himmel. Ska bli spännande se om det överhuvudtaget blev nån att spara av de bilderna. Det var snabb-foto i farten, så att säga.

     Like

     1. Det låter härligt med en cykeltur. Jag kan tyvärr inte cykla alls just nu, de senaste gångerna jag gjorde det fick jag så våldsamt ont i axlarna. Det känns som om jag berövats något väldigt viktigt, friheten. Hoppas att någon bild blev bra!

      Like

     2. Tidigt i våras kunde jag inte det. De två km till jobbet var vad som gick, och musklerna var alldeles darriga efteråt. Sen fick jag reda på att jag hade magnesiumbrist och det har sakta blivit bättre sedan jag såg till att få i mig extra Magnesium. Men först köpte jag fel sort, vissa kemiska bindningar gör att kroppen inte kan ta upp Magnesiumet, så jag fick i mig betydligt mindre än jag trodde. Men nu de senaste snart 2 veckorna har jag fått i mig av rätt sort och det börjar kännas mer skillnad. Hade inte en aning om att magnesium har SÅ stor betydelse som det har! Kanske något för dig? Men ta inte för givet att läkare vet nånting om det här. Den jag har tolkade problemen som depression. Men han är jättebra i övrigt och jag kunde berätta för honom vad det var frågan om. Just magnesiumbrist syns inte på några blodprov!
      PS! Om man har magnesiumbrist kan intag av Kalcium förvärra det hela.

      Like

     3. Jag har fått upp orken, Bland annat har jag åtgärdat en D-vitaminbrist, men nu är det helt tydligt diskbråcket i nacken som spökar. Väntar på en tid till ortopeden.

      Like

     4. Skönt du fått upp ork! Jo D-vitamin är ju också en av de där sakerna man lätt får för lite av här i vår mörka nord.
      Låter jobbigt med diskbråck i nacken. Hoppas du får lindring snart. Och helst läkedom också!

      Like

     5. Jag är en solälskare så det var mycket överraskande att jag hade en brist. Men det var positivt att börja med D-vit. Läste att man är nära ett genombrott vad gäller d-vitaminens betydelse vad gäller smärta t.ex. Diskbråket är inte roligt då det nu påverkar hela högra armen och skuldran och samtidigt vill jag inte operera nacken heller, tycker att det verkar läskigt.

      Like

     6. Det blir inte så mycket sol som vi tror, annat än så här mitt i sommaren. Och man är så barhudad som möjligt. (Så mina ben får inget D-vitamin… hehe…)
      Ljuset kan vi få även på vintern, men strålarna har så lång väg att gå då att det inte blir så mycket vitaminer av det. Och sen all molnighet dessutom, även om en del går igenom.
      Jag borde kanske ta mer D-vitamin? Tar nu 50 microgram/dag. Hur mycket tar du? Har sett det finns kosttillskott med 125 microgram.

      Like

     7. Men provet togs förra hösten efter den långa soliga sommaren. Får se hur det ser ut i höst. Jag blir inte klok på måtten, har fått mina droppar utskrivna av läkare.
      20 000 IU/ml, 20 droppar i veckan.

      Like

     8. Fattar inte heller de där måtten….
      Jag kollade som hastigast på Kostdoktorn nu, 2000 – 5000 IE per dag anses tydligen vara det bästa. 2000 IE = 50 microgram så jag ska nog ta åtminstone lite mer. Är inte ute hela dagarna precis.

      Like

     9. Syster min, som är psykolog har ofta sagt att hon tror att det är vad jag lider av. Hon har en patient med EDS som har symptom som är väldigt lika mina. Ja, det finns massor med läskigheter.

      Like

     10. Usch ja. Jag började genast dra i huden. Men det har jag i alla fall inte. Övertänjbar hud. Alltid något! Och jag har inte haft det här onda sen jag var liten heller. Som det stod där jag läste. Jag var övermogen redan när jag fick diagnosen fibromyalgi. hahaha!

      Like

     11. Det finns flera olika varianter av den. Min skulle stämma in på överrörlig. Men jag vet inte vad det gör för skillnad. Svägerskan fick sin diagnos i mogen ålder, efter att dottern diagnostiserats med den.

      Like

     12. Jag är också överrörlig, men vad innebär det egentligen? Hur mycket överrörlig är överrörlig egentligen? Var går gränsen liksom!
      Och det finns säkert andra förklaringar också.

      Like

     13. Jodå. Allt går i varann. Det finns något schema någonstans som man kan kolla. Sen måste man tänka på att äldre människor kanske stelnar till trots att många kriterier har uppfyllts tidigare. Det står också på någon sajt.

      Liked by 1 person

Comments are closed.